Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Akvarijní komplet Aquael Econoline 54 l

Přidat recenzi

Skleněné akvárium - Aquael - skleněná - 54 l - akvarijní komplety

Kompletně vybavené skleněné akvárium s krytem. Velikost: 60 x 30 x 30 cm. Set obsahuje: - plastový kryt s jednou zářivkou 11 W - filtr molitanový mini - topítko AQN 50... více »

Kde koupit

10% (5)

Doporučení od zákazníků

1 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(15 z 19 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nejpřínosnější kritická recenze

(11 z 14 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Akvárium je pěkné, i když malé... Filtr přestal fungovat po týdnu, světlo po půl roce - u něj nelze měnit zářivku, jedině celý kryt nebo to předělat, takže je to investice na pováženou. Ze setu, zbyl pouze teploměr. ne zcela spolehlivý a vlastní akvárium, takže levná cena se nám moc nevyplatila. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Akvarijní komplet Aquael Econoline 54 l

vanoce

vanoce

Přidáno: 31. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Za tu cenu super akvárko pro začátečníky.
  • nic
  • kdo potřebuje profi příslušenství tak at si nekupuje akvarko za litr!

zatím vše vporádku uvidíme až po delším (rok) používání.

• Ano (4)
  • Ne (1)
Satan

Satan

Přidáno: 26. června 2011

• Vhodné pro začátečníky.
  • Vždy po 3 měsících odchází osvětlení...nekvalitní produkt.

Výrobce dodává v tomto setu velice nekvalitní osvětlení, které vždy po 3 měsících odejde. Těch reklamací je mnoho a mne už nebaví stále chodit do obchodu a reklamovat jej. Jinak jak jsem již psal, dobrý set pro začátečníky.

• Ano (2)
  • Ne (2)
Michal

Michal

Přidáno: 17. května 2011

• Akvárko je ze skla
  • Je vhodné pro začátečníky
  • Plně (filtr, světlo, topítko, krmení, chemie)
  • Nic

Akvárko má již přes rok a žádné z uvedených problémů se mně zatím nestalo. A světlo se dá vyměnit a nemusíte kupovat další kryt.

• Ano (8)
  • Ne

Přidáno: 27. prosince 2010

• dobrá cena
  • nedá se sehnat ovětlení
  • filtr špatný

Hodně zklamaní. Špatná investice!!!!!!

• Ano (4)
  • Ne (3)

Přidáno: 25. října 2010

• to už tu padlo několikrát, za pěkné peníze slušný produkt
  • nedá se sehnat nové osvětlení

Pokud to budete kupovat, jen s nahradnim osvetlenim, predejdete zklamani jako ja

• Ano (9)

petrakofi

nováček

petrakofi

Přidáno: 28. července 2010

• Velmi nízká cena takového akvária
  • Vhodné jak pro začínající tak pro pokročilé akvaristy
  • Kompletně vybavené akrávium se spoustou krásných věcí
  • Balení obsahuje i kryt
  • Akvárko je sice malé ale určitě vám pokoj krásně vyplní a upoutá pozornost všech příchozích
  • Obsahuje osvětlení,topítko,filtr,kondicioner a navíc obsahuje i vločkové krmivo
  • Skleněné akvárium, takže dlouho vydrží
  • Filt,který je obsažen v tomto balení není díky jeho velikosti moc dobrý,doporučuji koupit lepší.
  • Akvárium dováží jen po zlínském kraji
  • Akvárium se při neopatrnosti může snadno rozbít

Dobrý den.Akvárium pro rybičky Ecoline 54 litrů mohu jedině doporučit,i když má svých pár chybiček.Velkou výhodou a předností je nízká cena akvária na to,že obsahuje jak vybavení,tak i kryt se zabudovaným světlem.Balení obsahuje spoustu krsných věcí a vše potřebné pro to,aby jste mohli začít s akvaristikou (samozřejmě až na rybičky).Velkou nevýhodou je ovšem filtr,který není tak dobrý,takže doporučuji koupit nějaký lepší.Ale i přes to je akvárium dobré,takže doporučuji!

• Ano (15)
  • Ne (4)
palan

začátečník

palan

Přidáno: 15. července 2010

(Upraveno 15. července 2010)

• Akvárium je skleněné
  • Kvalitní spáry
  • Kryt na akvárium
  • Filtr (tedy pokud se tomu dá říkat filtr- kvůli jeho velikosti se musí filt čistit alepoň 1x týdně aby se předešlo zanesení a filtr filtroval)
  • Objem akvária- 54l = akvárium je naplňeno až po okraj, což se samozřejmě nedoporučuje, reálný objem je tak 45-50l

Cena 1300 Kč je opravdu velmi velmi nízká! Pokud tedy chcete akvárko, ale nemáte moc financí, sáhněte po této možnosti. Ostatním doporučuji koupit něco většího (alespoň tak 80 l), protože do tohoto akvária se vejde tak 10-15 ryb- počítá se ca 2-3 litry vody na 1cm délky ryby (nutno brát v úvahu, že ryby poporostou!), dále bych si tento set nekoupil z důvodu filtru- tento jednokomorový systém zachytí pouze rybí výkaly a plovoucí nečistoty (bakterie nezachytí ani náhodou).
Akvárium Ecoline je dobrý dárek pro trochu větší děti (když je po dvou letech přestanou rybyčky bavit, nejste naštvaní, že vás tento dárek vyšel na několik tisíc)...

• Ano (11)
  • Ne (5)
vickey

nováček

vickey

Přidáno: 17. června 2010

• krásná cena
  • kryt s osvětlením ( to pavžuji za velkou přednost )
  • ze skla takže hodně vydrží

Toto akvárium jsem pořídila svému synovi k vánoců s rybičkami .Toto akvárium je opravdu pevné , protože je ze skla. Musím říct že za velkou přednost považuji také to že akvárium má kryt s osvětlením .Toto akvárium je opravdu špička ale při čištění se sobtížemi vyčistí rohy ) ale to asi u každého akvária. Toto akvárium vám mohu vřele doporučit.

• Ano (17)
  • Ne (8)
pepe

pepe

Přidáno: 15. března 2010

• za tu cenu supr!!!!!!!!!!
  • nic

ještě jednou za tu cenu supr..

• Ano (16)
  • Ne (8)