Akvárium set Juwel Rio 125
Skleněné akvárium - Juwel - skleněná - 125 l Akvárijní komplet s klasickým, rovným designem řady Juwel Rio. Skříňka není zahrnuta v ceně kompletu, lze ji však dokoupit samostatně. Nepoužívejte podložky pod akvárium.... více »
od 3 629 Kč
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Akvárium set Juwel Rio 125
- Snadné sestavení
- Krásný vzhled
- Nemusí se používat molitanová podložka mezi akvárko a skříňku (skvěle na sebe pasují)
- Vnitřní plastová krytka od filtru se mi na něj nepodařila nasadit - z nějakého důvodu tam nechce pasovat (lépe tam sedí ze starší varianty stejnojmenného typu)
Na poměr cena/kvalita opravdu skvělé akvárko. Už jsme jedno takové měli doma a při pořizování nového jsme tedy po předchozí spokojenosti opět zvolili tuto značku i stejný typ, jen tedy v bukovém provedení, které je opravdu designově hezší, než jeho černý brácha.
Při pěstování a chovu standardního osazenstva akvárek pro začátečníky (běžné rostliny i rybky - neonky a živorodky) avárko vyžadovalo jen minimální údržbu (při používáním juwel automatického krmítka)
Všem, kteří váhají, se kterým akvárkem začít - toto je rozhodně dobrá volba.
- kvalitní zpracování (made in Germany), akvárium je osazeno v rámu, kvalitní filtr i topítko a obě věci jsou v plastovém krytu, takže nepůsobí rušivě
- vrchní plastový kryt je poněkud tenčí pro lidi, kteří jako já na akvárium rádi odkládají věci jako je železný svícen apod.
akvárium je dobrá volba v poměru kvalita/cena
- cena/velikost
- vzhled
- kvalita
- zatím nic
Akvarium opravdu pěkně vypadá. Zajímavě je řešen vnitřní filtr. Jeho vnější část (schránka) je zabudovaná v akváriu, a vnitřek (filtry) jsou měnitelné, asi z 8 částí, z nichž každá je specifická. Akvárium je v rámu, takže nehrozí prasknutí položením na nějakou nečistotu. Víko je lehké a dostačující.
Zobrazuji 1 - 7 ze 7 recenzí