Nejnovější recenze ze sekce Akvária
Za nás spokojenost máme doma už dvě. Pro začínajícího akvaristy dostačující.
Dobrá kvalita
- Přišla v pořádku
Pro začínající akvaristy nebo děti plně dostačující. Zboží bylo dobře zabaleno ,doprava byla do druhého dne.Jsme spokojeni.
- Hezky vypadá.neteče
- Na obrázku je přilepená horní lišta na sklo ,ale přišlo to bez ní
Předešlé ak. stejné velikosti vydrželo 30 let bez problému.
Zrušeno preventivně po rekonstr. bytu.
Pomyslná laťka je vysoko.
Opravdu krásné a prostorné akvárium. Nádherný design.
Vše super
- Vetší objem než klasické 60 cm akvária
- Bílá vypadá moc hezky (mám i bílý stolek)
- Akvárko vypadá kvalitně zpracované
- Filtr považuju za jeden z těch dobrých (co se týče vnitřních)
- Topítko se hodí
- Dodané světlo nemá režim východu/západu slunce ani žádné ovládání - prostě ho musíte vytáhnout ze zásuvky (koupila jsem si proto jiné, abych mohla mít nastavené automatické režimy). Jinak mi ale pro akvárium přijde dostačující.
- Víko není vyklápěcí, ale sundavací, tak musíte opatrně, abyste se nezacákali kondenzovanou vodou. Zároveň víčko na krmení není vyklápěcí, takže když na to zapomenete a zvednete velké víko, zapadne za skříň :D
Akvárium jsem si vybrala pro jeho větší objem, abych živočichům dopřála větší prostor. Kromě světla, které jsem si vyměnila za lépe ovladatelné, mi vše vyhovuje.
Radši bych tedy optiwhite akvárium, ale takové jsem žádné nenašla.
Samotný produkt je kvalitní a dobře zpracovaný. Jediný problém byl poškozený plastový kryt aquvaria. V současné době probíhá reklamace krytu.
- Pěkný vzhled
- Kvalitní zpracování
Základní akvárium pro začátečníka.
Tenké sklo. Po naplnění je patrný průhyb čelního a zadního skla. V návodu uvádí že je to normální tak doufám že mi nepraskne.
Jiz koupena druha nadrz Blau Cubic, prvni 28l, tentokrat 38l a velka spokojenost, kvalitni sklo i prislusenstvi (podlozka, skleneny kryt a chytky na miru s prostorem pro zavesny filtr).
Naprostá spokojenost.
Akvárium zakoupeno pro Betu. A ta vypadá spokojeně. Velmi pěkný, čistý a moderní vzhled akvária, filtrace tichá (akvárium je součástí dětského pokojíčku a je jen slyšet stékání vody) světlo led pěkně kryté v krytu akvária. Trochu horší přístup do akvária, ale pokud tam nepotřebujete 1/2m klacek :-D , vše se dá... Akvárium je dražší, ale žádný "papundekl", kvalitní plast a stejně tak kvalitní doplňky, velmi pěkně řešená a přístupná houba do filtrace.
- dobře lepené
Perfektně zabalené.
Krásné akvárium za super cenu!