Nejnovější recenze ze sekce Akvária
Akvárium přišlo díky dopravci rozbite,pro druhou nádrž,jsme volili osobní převzeti.Akvárium je nádherne ,vykonny filtr(jen jsem měla menší dilema se sestavením filtrace)
U akvamexu jsem objednala akvárka už 4 x a jsem s nimi velice spokojená budu- li potřebovat další objednám opět zde jsou super
Trochu úprava náplně filtru, ale jinak vše OK ...
- Kompaktní akvárium.
- Zkreslení pohledu do akvária v zaoblených rozích.
- Nelze vyjmout konstrukci vnitřního filtru v případě použití vnějšího filtru.
- Konstrukce vnitřního filtru značně komplikuje práci při čištění akvária.
klasické akvárium, pěkné provedené, výraznější ceny silikon, někdo to rad, někdo to nemusí, me to nevadí ....doprava proběhla v poradku , dodaní skoro hned :-)
- Při otvírání padají "pantíky" - blbě se pak loví z akvária,filtru či od čerpadla. V kulovém kloubu naprasknul ihned po malém pootočení usměrňovač toku a tudíž tzv. "vlaje". Stmívač nelze zapojit - jiné koncovky.
- Velice pěkné
- Rozumná cena
- Doporučuji, spokojenost
Axolotlové jsou s akvárkem spokojení.
- Přesně to, co potřebuji
Moc pěkné akvárium se vším co je potřeba.
Řasokoule v tomto akváriu vypadají moc dobře.
Přední rohy jsou zaoblené, což mě příjemně překvapilo a pohled do akvária nabízí nový, zajímavý rozměr.
- Původní vana akvária praskla. Bylo až neuvěřitelné, že jsem do 24 hodin od objednání obdržela vanu novou a v perfektním stavu. Jediný zádrhel sočíval v demontáži horního víka akvária. Ale to byl už detail.
Nepřeji nikomu prasklé akvárium. Ale pokud by se vám to
už stalo tak se s důvěrou obraťte na tuto firmu
- Vyhodna koupe v pomeru cena / kvalita
- Dvojite lepeni spoju
Akvarium dorazilo precizne zabaleno, zadne skrabnuti. Trocha cisteni na skle je akceptovatelna. Po dvou mesicich pouzivani jsem velmi spokojen.
Akvárium v pořádku, neteče.
- Design výborný
- Elegantní
- Super rešení filtrace
- Návod nenalezen v balení ke slozeni filtrace
- Výpust pro filtr (zobáček) byl naprasklý již při rozbalení. (Nastesti funkcnost to neovlivnilo)
- Líbivé provedení.
- Velice hlučná filtrace
- Není obsažen návod na sestavení filtru
Filtrace mě opravdu zklamala. Akvárium jsme museli z ložnice přemístit do obýváku a i tak je dost hlučné.
- dle představ
- zboží dle popisu
- Jsem spokojená jako vždy.