Nejnovější recenze ze sekce Akvária
- Krásné akvárium
jsem začátečník, akvárko je nádherné a vše funguje, kytky i rybičky se v něm mají dobře
- Záruka 5 let
Objednané akvárium je hezké, líbí se mi oblé hrany. Použitá filtrace velmi tichá.
- Za tu cenu vypadá skvěle.
Dalo by se pár věcí vytknout na zpracování, ale to by asi cena byla mnohem vyšší. Víko je nutné odizolovat, aby tolik nerezonovalo, zejména v noci. Nelze dobře zalepit pozadí kvůli nánosům silikonu. Celkově hodnotím výrobek velice kladně. Snad něco vydrží, zatím jen krátce v provozu.
- Dobrá cena
- kompletní set
- design
- chybí topítko
Akvárium je opravdu krásné, moderní design. Účinnost filtru zatím nemohu moc hodnotit, je ale velmi tichý a pěkný design, který v akváriu nepůsobí rušivě. Akvárium mám teprve krátce, zabíhám s rostlinami, živočichové osídlí akvárium později po zaběhnutí. Bohužel set neobsahuje topítko. Nelituji relativně vyšší ceny v porovnání s jinými nano akvárii.
Vlastní rozvoz.Ochota při dodání zboží.
Mám jednu výhradu.
Uvedené rozměry neodpovídají skutečnosti.
60x30x35 je rozměr i s plastovým rámečkem !
Bez rámu měří 59x29x34 ...
Oproti deklarovanému objemu je to rozdíl 5 litrů !
- Perfektní řešení akvári
- Úžasné kompletní akvárium do menších místnosti
- zatím vše v pohodě, ale mám ho necelý týden, tak nemohu posoudit např. trvanlivost jednotlivých komponentů
Splnilo očeakávání. Dobře zpracované. Je fajn kryt včetně osvětlení a filtru.
Zdá se mi, že osvětlení je zbytečně silné.
Zbozi dodal v termin ale chybi castky,konkretne v akvarko nema vytok.Reklamace jsem a hned telefonuje ale je zaznamovat.Pisu emailem s fotku ale firma nic neregarovat.Spatne!
Proste nedorucuji.
Zakoupila jsem si 4 L na dvě řasakoule, ideálně se tam vejdou 3 řasakoule, do skleněné koule se mi vešlo miň jak 4 litry tak zhruba 3,5 l , koule vypadá bytelně a je krásným designovým doplňkem v pracovně, děkuji.
- jednoduché splňující daný účel
- Pěkné
- Kompaktní
- Součástí je filtrace i světlo
- Oddělená část pro filtraci
- Led světlo s bílou, červenou a modrou diodou
- Tichý motorek filtrace
- Pěkný design malého akvária
Velmi pěkné malé akvárium. Oddělená komora pro filtraci, kde je možné umístit velké množství filtračního materiálu a tím pádem možnost udržet vodu ve výborné čistotě. Navíc nepřekáží v nádrži. Tichý motorek filtrace. Výkonné led světlo s diodami v bílé, červené a modré barvě pro správný a rychlý růst rostlin. Jen pro info uvádím, že akvárium nemá topítko a pokud buďte chtít mít rostliny a ryby náročnější na teplotu, tak budete muset přikoupit.
Krásne malé akvárium.
- Set
- Dobrá cena
- Kvalitní
Dobře zabaleno a doručeno v naprostém pořádku