Nejnovější recenze ze sekce Akvária
Vyhovuje tvarem i velikostí.
Vše v pořádku ,rychle dodání .
- Jsme spokojeni s produktem
Akvária cubic jsou krásná malá akvária čistých tvarů. Zaoblené přední hrany se nečistí sice nejlépe, ale za to vypadá to skvěle! Doporučuji
pékne ,neodhadla jsem rozmér tak objednavam vétši
- Velmi pěkné designově akvárko. Pro jednu rybičku zn. ideál. Doplněno o dračí kámen, kytku a řasokouli. S modrou bojovnicí pastva pro oči.
Určitě je problém v tom, že plastový držák na filtr nejde vyjmout, manipulace při čištění akvária je tedy naročnější.
Už 3x se nám stalo, že akvárko "vytékalo", zjištěno vždy při úbytku cca poloviny vody. Nikdy jsem nenašla příčinu, zřejmě víc vody a díky vodopádu stříkalo ven, nebo ucpaná tryska . Jinak opravdu neruším.
Za ty peníze krásně vybavené akvárium
- Ve sklu jsou bublinky vzduchu
- super
Diversa akvárium koule 5,5 l
Jana P.
Přidáno: 30. dubna 2023
(naposledy upraveno 30. dubna 2023)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Jsem ráda, že se mi podařilo zvolit spravnou velikost,zatim zařídila, osadila a čeká jen na ryby
Krásné..
Krásné! Bezkonkurenční!
Aquatlantis Aquaplasma 120 nástěnné akvárium černé 120 x 48 cm, 71 l
Registrovaný uživatel
Přidáno: 26. dubna 2023
- Pěkné, efektní
- Viz shrnutí - držák akvária, filtrace, světlo
Akvárium na zdi vypadá velmi pěkně Ale.. Zajímalo by mě, jestli i ostatní majitelé mají podobné zkušenosti (problémy), jako já.
1. Akvárium v dolní částí odstává od zdi. Způsobuje to držák, který není v pravém úhlu.
2. Filtr je nutné každý týden čistit (někdy i motorek), protože se ucpává a motorek pak nemá dostatek vody a nasává vzduch. Navíc náplně nejdou dostatečně vyprat, neb jsou v nerozebíratelných plastových boxech. Tudíž čistím pod tekoucí vodou, čímž likviduju prospěšné baktérie.
3. Asi největší problém mám s rostlinami. Vůbec nerostou a odumírají. Zkusil jsem různé druhy (i nenáročné na světlo). Přidávám tekuté CO2 i hnojivo, ale nepomáhá to. Svítím 10 h/denně. Obávám se, že je slabé světlo.
Pokud má někdo toto akvárium, uvítám rady, co s tím, popř. Vaše zkušenosti. Mail: [email protected]. Díky za názory.
- výrobek nemá žádnou chybu
- Pěkný design, velikost dostačující.
- Při zapnutí filtrace vrčí poklop,dost hlučné.
- poměr cena produtkt OK
- Filtr dodaný v setu je malý - málo účinný
- krásná skleněná koule určená pro rybičky
Super
- Super, krásný doplněk
- Splňuje očekávání
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »